سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مدیر وبلاگ
 
آمار واطلاعات
بازدید امروز : 26
بازدید دیروز : 2
کل بازدید : 45223
کل یادداشتها ها : 33
خبر مایه


با این همه گلایه و شکایتی که از نحوه عملکرد صندوق آینده ساز و تامین اجتماعی می شود چرا هیچ مسئولی به خودش نمی آید و پیگیر این موضوع نیست؟؟؟؟ یعنی هر کسی می توان یه صندوق خصوصی یا شرکت خصوصی ثبت کنه و بگه از شمول قانون جدا هستیم !!! مسئولین محجترمی که این وبلاگ رو میبینید لطفا" جواب  حواب   جواب   جواب

 

http://tabriz.isna.ir/Default.aspx?NSID=5&SSLID=46&NID=52184

جمعی از کارگران شرکت ریخته گری ماشین سازی تبریز در اعتراض به انتقال غیر قانونی سوابق بیمه ای از سازمان تامین اجتماعی به صندوق آینده ساز خطاب به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نامه ای نوشتند.

 به گزارش خبرنگار  خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه آذربایجان شرقی، متن این نامه که روز دوشنبه به ایسنا نمابر شد به شرح زیر است:

 

مقام محترم وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی

جناب آقای دکتر ربیعی

  با سلام

احتراما باستحضار میرساند ما کارگران شرکت ریخته گری ماشین سازی تبریز با حدود 20 سال کارکردن در کارگاههای ریخته گری در مشاغل سخت و زیان آور بدلیل انتقال غیر قانونی سوابق بیمه ای از سازمان تامین اجتماعی به صندوق آینده ساز طی سالهای 1380 تا 1382 با مشکلات عدیده و جدی مواجه شده ایم و ظلم واجحاف مضاعفی در حق ما شده که با توجه به مراتب زیر عاجزانه درخواست دستور رسیدگی و رفع مشکل از طریق شما برادر بزرگوار را داریم.

 

 ما کارگران در کارگاه های شمول قانون کار، کارکرده و می کنیم، بر اساس ماده 148 قانون کار، کارفرما مکلف بود ما را مطابق قوانین تامین اجتماعی بیمه نماید، تا سال 1382 بیمه ما طبق قانون در سازمان تامین اجتماعی بود. در سالهای 1380 تا 1382 با همدستی کار فرما و سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران و صندوق آینده ساز (با دادن وعده های فراوان من جمله رعایت قوانین کار توسط صندوق آینده ساز ) و با زیر پا گذاشتن قانون کار سوابق بیمه ای ما کارگران از سازمان تامین اجتماعی به صندوق حمایت و بازنشستگی آینده ساز منتقل می شود . با اخذ درخواستی مبهم از ما که در آن قید شده بود ما مطابق قانون نقل و انتقال بیمه مصوب 8/11/1365 تغییر بیمه می دهیم (در حالیکه سازمان گسترش

 در بخشنامه های صادره خود این کار را اجباری کرده بود) ما کارگران هیچگونه درخواستی مبنی بر استفاده از ماده 42 قانون سوم توسعه نداشتیم تا مطابق آن بیمه ما عوض شود . و این انتقال طبق این ماده انجام نشده است .

 

در هنگام انتقال سوابق به صندوق آینده ساز آن صندوق با اعلام شفاهی و کتبی خود را مقید به اجرای قوانین کار و مخصوصا" ماده واحده مصوب 14/7/1380 مجلس شورای اسلامی در مورد بازنشستگی مشاغل سخت و زیان آور معرفی نموده و جهت جلوگیری از اعتراض ما کارگران در آن زمان بصورت کتبی مورد فوق را به ما اعلام کرده بود.

حال بعد از اینکه ما 20 سال در شرایط سخت و زیان آور کار کرده ایم و دوستان و همکاران ما که بیمه آنها تغییر نکرده و در تامین اجتماعی بودند با شرایط و اعمال قانون کارهای سخت و زیان آور باز نشسته شده و ترک کار کرده اند ولی صرفاً بدلیل اینکه صندوق آینده ساز هر روز یک بخشنامه ای را تصویب میکند مانع باز نشسته شدن ما کارگران شده است.

 

بخشنامه های صندوق آینده ساز که مغایر با قوانین و مقررات کار هنگام عضو گیری بوده به شرح ذیل می باشد :

عدم قبول مشاغل سخت و زیان آور که در کمیته استانی مورد تایید قرار گرفته و بررسی مشاغل در هیئت تشخیص خود صندوق و رد آنها علیرغم تایید کمیته استانی .

 

-  در صندوق آینده سازابتدا برای مشاغل سخت و زیان آور شرط سنی نبوده و مطابق قانون عمل می شده ولی با اعمال مقررات مصوب خود در سال92 شرط سنی 45 سال و در سال 93 شرط سنی 50 سال را اعلام و اجرا می کنند و معلوم نیست که بعد از آن چه مقرراتی را اتخاذ خواهد نمود.

 

 حال با مکاتبه با سازمان تامین اجتماعی و بررسی پرونده های ما کارگران که که مشخص شده سوابق بیمه ای ما کارگران مطابق ماده 42 قانون سوم توسعه انتقال نیافته و امکان برگشت سوابق ما به تامین اجتماعی وجود دارد ، از این بابت 21% کل سوابق را بعنوان مابه التفاوت درخواست میکنند که برای هر نفر حدود یکصد میلیون تومان می شود .

 

علی ایحال با عنایت به شرح موضوع قضاوت با شما که کارگران متضرر چگونه می توانند آن چنان مبالغ هنگفت و غیر منصفانه را بعنوان مابه التفاوت پرداخت نمایند آن هم در حالیکه بصورت غیرقانونی سوابق بیمه ای انتقال یافته و بی تقصیرند و در واقع تاوان اقدامات غیرقانونی سازمان گسترش – سازمان تآمین اجتماعی و صندوق آینده ساز و همینطور کارفرمای وقت را باید بپردازند ؟!!!

 

آیا دستگاهی در کشور وجود ندارد که صندوق آینده ساز را مجاب به اعمال قانون نموده تا مطابق قول و وعده های خود در هنگام عضو گیری عمل کرده و از تغییر در بخشنامه ها که با سرنوشت مستقیم کارگران در ارتباط است خودداری نماید ؟

 

دیوان عدالت اداری به شکایات مطروحه علیه صندوق آینده ساز رسیدگی نمیکند ، چرا چون صندوق دارای ردیف بودجه دولتی نیست – وزارت کار به این صندوق رسیدگی نمیکند چون از امکانات دولتی استفاده نمی کند .

 

 آیا این صندوق (آینده ساز) و شورای عالی مربوطه و هیئت امناء به لحاظ اینکه صندوقی خود کفا و خصوصی است به بهانه اینکه صندوق قوانین خاص خود را دارد هر کاری و هر قانونی که بخواهد می تواند مصوب کند؟ پس جایگاه و چهار چوب قانون و مقررات کشور کجاست ؟ آیا دستگاه و مرکز تظلمی نیست که جلوی کارشکنی ها و این ظلم های بی رویه و اجحاف راگرفته و اعمال قوانین و مقررات قانونی نماید و آیا این است رعایت عدالت در نظام اسلامی که می خواهیم به گوش جهانیان برسانیم در حالیکه خود عاجز از رعایت آن هستیم ؟

 

بنابراین در خواست ما کارگران از حضرتعالی این است که: یا صندوق آینده ساز مجاب شود تا مطابق قانون کار و قوانین سازمان تامین اجتماعی با ما کارگران رفتار نماید چرا که ما کارگران جزو مشمولان قانون کار هستیم .

 

 و یا سازمان تامین اجتماعی که خود نیز عامل انتقال پرونده های ما کارگران به صندوق آینده ساز بوده بدون اخذ هرگونه مابه التفاوتی سوابق بیمه ای ما را تحت پوشش خود قرار دهد تا مطابق با قوانین کار از مزایای بازنشستگی مشاغل سخت و زیان آور بهره مند شویم .خاطر نشان میشود که این ظلم واجحاف فقط مختص ما کارگران شرکت ریخته گری ماشین سازی تبریز نبوده و خیلی از کارگران گرفتار این مشکل هستند یا با آن روبرو خواهند شد.

 

 






طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ